Canol LAMINATING LINE
linky na výrobu listového těsta
Charakteristika:
- kontinuální laminační linka na přípravu a zpracování listových a plundrových těst
- laminační linka má nejčastěji tvar písmene „U“ nebo „Z“
- díky modulárnímu designu je možné linku kdykoli doplnit o další komponenty a tím vylepšit stávající výrobu
- těsto není při zpracování stresováno ani napínáno, což zaručuje vysokou kvalitu finálního produktu
Popis zpracování těsta:
- těsto se po řádném vymíchání a vyzrání automaticky dávkuje do násypky lisu, který z něj vytváří pás těsta vysoký cca 30 mm
- pás těsta se následně ztenčí v satelitní hlavě, satelitní hlava se skládá z 16 válců o průměru 71 mm, které dohromady opisují průměr 480 mm
- za satelitní hlavou je na pás kontinuálně vložena vrstva margarínu nebo másla
- pomocí překládacího zařízení se obě složky zabalí do tvaru hadice
- okraje těsta jsou přeloženy tak, aby margarín byl uvnitř
- následně prochází těsto druhou satelitní hlavou
- dále je lema těsta přeložena v překládacím zařízení
- následuje další satelitní hlava a další překládací zařízení
- pak těsto prochází stanicí pro příčné rozvalování a kalibračními jednotkami, které těsto ztenčí na požadovanou výšku cca 1–3 mm
Výrobce: Canol
Mohlo by se Vám líbit…
MÁTE ZÁJEM O TENTO PRODUKT?
Neváhejte nás kontaktovat. Brzy se Vám ozveme.