stroje pro pekárny a cukrárny

Ideální spojení tradice a moderního pečení

Vzpomínáte na doby, kdy místní pekaři prodávali teplý chléb, který zrovna vytáhli z kamenné pece? Přesně ty doby, kdy jste šli po ulici a ucítili jste, že je zrovna napečená další várka? 

Tak přesně tuhle dobu, se Vám pokusí připomenout naše etážová pec Debag model Helios.

Etážová pec DEBAG HELIOS, pekařská pec, pec na chleba, pec do pekárny, pec na pečivo

Možná si řeknete: jak může nějaká novodobá pec připomenout staré časy? No úplně jednoduše. Chleby se osazují na šamotový kámen, takže to je jako by se peklo přesně na té kamenné peci. Jen je tento princip pozvednut o moderní technologii, která Vám zaručí, že chléb a další produkty budou rovnoměrně upečeny. Aby tomu tak bylo, pec využívá k pečení sálavé teplo, ohromnou sílu a výkonné zapařování, takže pečení jakéhokoliv druhu chlebu nebude žádný problém.

Etážová pec DEBAG HELIOS, pekařská pec, pec na chleba, pec do pekárny, pec na pečivo

Většina pekařů, si pec „vystaví“ přímo na své prodejně, aby bylo na pec vidět a přinesla ten starodávný efekt zrovna upečeného pečiva. Pec je možné dodat v moderním designu v nerez oceli nebo v luxusním „starodávném“ designu v černé barvě se zlatými prvky.