- kompaktní, elektrický gastronomický konvektomat
- na 5 plechů GN 1/1
- konvektomat je vybaven řídícím počítačem na 80 programů a dotykovým displejem
- včetně vpichovací sondy
- robustní konstrukce z nerez oceli, včetně pečící komory
- halogenové osvětlení vnitřku pece
- dvojitá těsnění dveří
- dveře vyrobené z trubkového rámu pro lepší pevnost a odolnost se samomaznými panty, které se během doby používání pece neopotřebují
- možnost levých nebo pravých dveří
- automatický mycí systém, který může být naprogramován, aby se sám spustil během přestávky nebo v noci, možnost mytí 3 způsoby (tlaky)
- zaoblené rohy z nerez oceli pro lepší čištění a cirkulaci vzduchu
- možnost USB pro stažení a export pečných programů a stažení dat z výroby (HACCP)
- vysokorychlostní ventilátory
- minimální ohřev vnějších stěn pece díky silné izolaci
- standardně vybavena teplotní sondou z nerez oceli
- dveře s dvojitým sklem pro lepší teplotní izolaci, lehce odnímatelné pro čištění
- klika z karbonových vláken s velkou mechanickou pevností a nízkým opotřebením
- motor se změnou směru otáček, vybavený ložisky, které odolají vysoké teplotě
- držáky plechů z nerez oceli pro lepší cirkulaci vzduchu, snadno vyjímatelné a čistitelné
- žlábky pro zachycení kondenzátu, snadno přístupné, mohou být připojeny do odpadu
Způsoby pečení:
Pečení horkým vzduchem
- při teplotě od 70 °C do 270 °C
Vaření v páře
- při teplotě od 70 °C do 130 °C
- systém BEST STEAM pro vstřikování páry 80-100 %
Kombinovaný pečný/varný cyklus (horký vzduch a pára)
- při teplotě od 70 °C do 270 °C
- systém BEST STEAM pro vstřikování páry 30-60 %
Regenerace
- při teplotě od 120 °C do 140 °C
- systém BEST STEAM pro vstřikování páry 0-30 %
Se sondou teploty v jádře a DELTA T
- teplota od 0 °C do 200 °C
Technické údaje:
-
- napětí: 230 V ~ 1N/400 V ~ 3N
- rozteč mezi plechy: 65 mm
- příkon: 8 kW
- teplota: 270 °C
- rozměry: 715 x 795 x 675 (v) mm
- váha: 50 kg
Cena bez DPH: 80 000,00 Kč
Cena nezahrnuje dopravu a instalaci.
Zařízení je možno vyzkoušet u nás v předváděcí pekárně.