+420 318 635 425

info@tenart.cz

Skvělí pomocníci do každé cukrárny – Valmar Chef Cream a drezírovací stroje od společnosti Mimac

Již dlouhá léta spolupracujeme s předními evropskými výrobci cukrářských technologií, kteří drží krok s náročnými požadavky zákazníků na kvalitu výrobků.

Valmar Chef Cream je multifunkční zařízení na vaření, pasterování, míchání a chlazení krémů, náplní, pudinku, marmelád, jogurtů, pařížského krému, umí temperovat vlastní čokoládu či rozpouštět fondán a díky zkušenostem z českých cukráren jsme našli správnou recepturu na vaření tradiční pálené hmoty. 

Stroj Valmar Chef Cream lze využít i na přípravu zmrzliny.

K dispozici jsou 3 základní velikosti, a to s objemem kotle 30 litrů, 60 litrů a 130 litrů.

Stroje Mimac využijí cukrárny pro drezírování většiny cukrářských výrobků jako například kokosky, výrobky ze sněhovky, větrníky a věnečky, linecké třené pečivo, roládové pláty, makronky a mnoho dalšího.

Drezírka je vybavena i zařízením pro krájení strunou pro výrobu lineckého trvanlivého pečiva.

Na výběr jsou modelové řady drezírek začínající u stolní varianty pro plechy 600 x 400 mm a končí u průmyslové pro plechy 600 x 800 mm.

Zaujalo Vás to?  Tak se na nás neváhejte obrátit se žádostí o další informace.

Pavel Ivaník