+420 318 635 425

info@tenart.cz

Bake Off BISTROT 465 Classic

kombinované horkovzdušné pece a gastronomické konvektomaty

Charakteristika:

  • kompaktní, elektrická, horkovzdušná pec
  • na 4 plechy o rozměru 400 x 600 mm
  • pec je vybavena řídícím počítačem s 80 programy nebo obrazovým ovládacím panelem VISION (volí se při objednávce)
  • robustní konstrukce z nerez oceli, včetně pečící komory
  • halogenové osvětlení vnitřku pece
  • dvojitá těsnění dveří
  • dveře vyrobené z trubkového rámu pro lepší pevnost a odolnost se samomaznými
  • panty, které se během doby používání pece neopotřebují
  • možnost levých nebo pravých dveří
  • automatický mycí systém, který může být naprogramován, aby se sám spustil během
  • přestávky nebo v noci, možnost mytí 3 způsoby (tlaky)
  • zaoblené rohy z nerez oceli pro lepší čištění a cirkulaci vzduchu
  • možnost USB pro stažení a export pečných programů a stažení dat z výroby (HACCP)
  • vysokorychlostní ventilátory
  • minimální ohřev vnějších stěn pece díky silné izolaci
  • standardně vybavena teplotní sondou z nerez oceli
  • dveře s dvojitým sklem pro lepší teplotní izolaci, lehce odnímatelné pro čištění
  • klika z karbonových vláken s velkou mechanickou pevností a nízkým opotřebením
  • motor se změnou směru otáček, vybavený ložisky, které odolají vysoké teplotě
  • držáky plechů z nerez oceli pro lepší cirkulaci vzduchu, snadno vyjímatelné a
  • čistitelné
  • žlábky pro zachycení kondenzátu, snadno přístupné a mohou být připojeny do odpadu

Více o tomto zařízení naleznete níže v části „Popis“

Výrobce: BakeOff

Způsoby pečení:

Pečení horkým vzduchem

  • při teplotě od 70 °C do 270 °C

 

Pečení v páře

  • při teplotě od 70 °C do 130 °C
  • systém BEST STEAM pro vstřikování páry 80-100 %

 

Kombinovaný pečný cyklus (horký vzduch a pára)

  • při teplotě od 70 °C do 270 °C
  • systém BEST STEAM pro vstřikování páry 30-60 %

 

Horkovzdušné pečení se zapařováním (integrované)

  • při teplotě od 70 °C do 270 °C
  • systém BEST STEAM pro vstřikování páry 10-20 %

 

Pečení horkým vzduchem + suchý vzduch

  • při teplotě od 70 °C do 270 °C
  • systém BEST DRY vstřikuje suchý vzduch a nuceně odtahuje 10 % až 100 % páry (pouze s digestoří za příplatek)

 

Se sondou teploty v jádře a DELTA T

  • teplota od 0 °C do 200 °C

Mohlo by se Vám líbit…