+420 318 635 425

info@tenart.cz

ALBA CROISTAR

automatická linka na výrobu neplněných i plněných croissantů, loupáků a rohlíků

Charakteristika:

  • linka se skládá z několika zařízení: kalibrační jednotka, vykrajovací stanice, elektrického plnícího stroje pro plnění croissantů, svinovací jednotka pro plněný croissant – model AMIBA
  • výrobní kapacita stroje při výrobě plněných croissantů: 2400 ks při výrobku 35 – 40 g, 2000 ks při výrobku 50 – 70 g
  • výrobní kapacita stroje při výrobě neplněných croissantů: 7000 ks při výrobku 10 – 15 g, 6000 ks při výrobku 15 – 25 g, 5000 ks při výrobku 25 – 40 g, 4000 ks při výrobku 40 – 60 g, 3000 ks při výrobku 60 – 90 g

Více o tomto zařízení naleznete níže v části “Popis”

Výrobce: ALBA

Linka se skládá z:

KALIBRAČNÍ JEDNOTKY

  • šířka válce 60 mm, průměr válce 100 mm
  • otevření válců 0 – 22 mm
  • podle množství těsta se pomocí senzorů automaticky nastavují válce a rychlost zpracování těsta, aby se nepoškodilo

VYKRAJOVACÍ STANICE

  • vstupní pás
  • vykrajovací stanice s dvěma kroky krájení
  • jednoduchá a rychlá aretace a uvolňování gilotiny
  • užitečná šíře pásu pro vykrajování 580 mm
  • systém odstraňování odřezků
  • synchronizovaný vynášecí dopravník i příčný dopravník

ELEKTRICKÉHO PLNÍCÍHO STROJE PRO PLNĚNÍ CROISSANTŮ

  • 6 výstupů s nastavitelnou rychlostí plnění
  • možnost dávkovat bodově, přerušovaně a kontinuálně
  • zpětný podtlak pro zabránění odkapu
  • možnost zaslepit některé výstupy

SVINOVACÍ JEDNOTKY PRO PLNĚNÝ CROISSANT – MODEL AMIBA

  • vstupní pás
  • fotobuňka pro kontrolu procesu
  • systém předsvinutí
  • protiběžné svinovací pásy
  • klipový systém pro jednoduché uvolnění pásů
  • výstupní pás
  • nastavení šířky svinování
  • nastavení tlaku svinování
  • nastavení tlaku na hrany výrobku
  • 3 fázová časová kontrola cyklu
  • možnost svinování i neplněných výrobků

 

  • spotřeba stlačeného vzduchu: 50 litrů za hodinu při 6 BAR