+420 318 635 425

info@tenart.cz

Sancassiano GHE

hnětače HYDRA s pojízdnou díží

Charakteristika:

  • k dispozici v modelové řadě: 160, 220, 280, 340, 430, 520 a 620 kg těsta
  • díže a míchací nástroje z nerez oceli
  • patentovaný způsob míchání dvěma vertikálními, synchronizovanými míchacími nástroji
  • menší zahřátí těsta, menší spotřeba energie (o 30 – 50 % ve srovnání s tradičním mícháním)
  • možnost výměny míchacích nástrojů díky systému Genesi

Více o tomto zařízení naleznete níže v části “Popis”

Výrobce: Sancassiano

Charakteristika:

  • masivní ocelová samonosná konstrukce
  • přesné a tvarově stálé díže a míchací nástroje z nerez oceli
  • pohon díže a míchacích nástrojů je nezávislý a bezolejový, aby se předešlo kontaminaci těsta
  • rychlost míchacích nástrojů je plynule regulovatelná prostřednictvím frekvenčního měniče pro maximální flexibilitu hnětače
  • prostor pro zpracování těsta odpovídá nejpřísnějším hygienickým požadavkům, je bez šroubů, štěrbin, nepřístupných míst, kde se mohou zachycovat nečistoty a mikroorganismy
  • rotaci díže zajišťuje samostatná převodovka
  • dvě rychlosti míchacích nástrojů řízené dvěma časovými spínači (timery)
  • kryt díže z nerez oceli s labyrintovým těsněním, odpovídajícím normám ATEX pro zónu 22
  • univerzální hydraulický systém zaháknutí díže
  • možnost výměny míchacích nástrojů díky systému Genesi
  • ovládání hnětače pomocí barevného řídícího počítače Schneider komunikujícího s obsluhou v českém jazyce, dotykový barevný displej 5,7“ s programováním až 100 receptur, které lze pojmenovat, přičemž každá se dá rozdělit na 10 fází
  • stroj stojí na 4 nerezových nohách cca 120 mm nad zemí
  • ovládání hnětače je umístěno v samostatném rozvaděči se stupněm krytí IP 65 upevněném na boku stroje

 

Výhody způsobu míchání HYDRA:

  • větší množství zapracované vody v těstě a vysoká elasticita těsta
  • velmi malé zahřívání těsta během míchání
  • menší spotřeba energie díky nižšímu tření míchacích nástrojů
  • mimořádně elastické a „silné“ těsto jako důsledek optimálního vývoje lepku
  • velmi univerzální způsob míchání pro různé druhy těst
  • kratší doba míchání oproti spirálovému míchání
  • snadné a šetrné zapracování mastných surovin (máslo, margarín, vejce)
  • šetrný pohyb míchacích nástrojů pro optimální zapracování rozinek, kandovaného ovoce, oliv

Mohlo by se Vám líbit…