+420 318 635 425

info@tenart.cz

Sancassiano GHF 20

hnětač HYDRA s pevnou díží

Charakteristika:

  • objem díže 32 l
  • ocelová nosná konstrukce
  • díže a míchací nástroje z nerez oceli
  • patentovaný způsob míchání  dvěma vertikálními, synchronizovanými míchacími nástroji
  • ovládání hnětače je umístěno v hlavě stroje

Více o tomto zařízení naleznete níže v části “Popis”

Výrobce: Sancassiano

Výhody způsobu míchání HYDRA:

  • větší množství zapracované vody v těstě a vysoká elasticita těsta
  • velmi malé zahřívání těsta během míchání
  • menší spotřeba energie díky nižšímu tření míchacích nástrojů
  • mimořádně elastické a „silné“ těsto jako důsledek optimálního vývoje lepku
  • velmi univerzální způsob míchání pro různé druhy těst
  • kratší doba míchání oproti spirálovému míchání
  • snadné a šetrné zapracování mastných surovin (máslo, margarín, vejce)
  • šetrný pohyb míchacích nástrojů pro optimální zapracování rozinek, kandovaného ovoce, oliv

Mohlo by se Vám líbit…