+420 318 635 425

info@tenart.cz

IRTECH MISTRAL 10T

šokery na plechy

Charakteristika:

  • šoker pro zmražení upečených i syrových produktů
  • vstupní teplota produktu: až +60 °C
  • výstupní teplota produktu: -18 °C (měřeno v jádře)
  • pracovní teplota: -39 °C
  • konstrukce: modulární samonosné panely se systémem zaháknutí do sebe, izolované polyuretanovou vrstvou silnou 60 mm z expandovaného polyuretanu s vysokou hustotou (41 kg/m3)
  • vnitřní a vnější stěny z nerezové oceli AISI 304 18/10
  • zášupy na plechy z nerezové oceli
  • ovládací panel s dotykovou obrazovkou
  • možnost šokového chlazení z +60 °C na +3 °C nebo šokového mražení z +60 °C na -18°C
  • vpichovací sonda pro kontrolu teploty produktu v jádře
  • ruční nastavení odmražování