+420 318 635 425

info@tenart.cz

Me.Tra M/1

tank na rozpouštění fondánu

Charakteristika:

  • rozpouští a udržuje v konstantní teplotě cukrářské hmoty jako např.: fondán, pravá čokoláda, čokoládová poleva, kakaové máslo, krémy a tuky
  • vyhřívání diatermickým olejem
  • zesílený mechanismus pro práci s fondánem

 

Více o tomto zařízení naleznete níže v části „Popis“

Výrobce: Metra

Charakteristika:

  • vnitřní prostory i vnější části stroje jsou vyrobeny kompletně z nerez oceli AISI 304
  • míchací nástroj je vyroben také z nerez oceli AISI 304
  • míchací nástroj s čepelemi způsobuje nejen promíchání hmoty ale i její vertikální proudění uvnitř nádoby
  • dvojitá stěna tanku umožňující regulaci teploty jak po stranách, tak na dně s nuceným oběhem oleje pomocí čerpadla
  • elektrické vytápění a termostat
  • horní víko na pantech pro možnost dolévání a kontroly
  • vyhřívaný vypouštěcí ventil
  • bezpečnostní zařízení s teplotním senzorem, které brání spuštění míchacích mechanismů, jestliže není obsah nádoby dostatečně rozpuštěný
  • sonda pro kontrolu teploty oleje
  • elektrický ovládací panel